Klik hier voor Buijs Project Gevelrenovatie- en Vochtspecialisten

Stralen zwaar staal

Buijs Project BV is een vooraanstaand industrieel straalbedrijf dat zich richt op het stralen en spuiten van producten die verwerkt worden in veeleisende industrieën. Door onze jarenlange ervaring in deze sectoren zijn wij in staat een kwalitatief hoogstaand product af te leveren, met bijbehorende betrouwbare en klantgerichte service. Standaard stralen wij in onze korundstraalcabine met korund (kantige korrel).

Stralen met behulp van perslucht wordt o.a. toegepast voor het verwijderen van roest, walshuid en oude verflagen op staal, gietstaal, beton en zogenaamd non-ferrometalen. Bij het stralen wordt onder hoge druk het straalmedium tegen het object aangeslagen. Wat overblijft is een schoon ruw basismateriaal dat geschikt is voor verdere oppervlaktebehandeling. Voor het stralen worden kwetsbare delen zoals schroefdraad, lagers, astappen en dergelijke, in overleg beschermd. 

Doordat wij echter met diverse soorten kwaliteit straalmiddelen kunnen werken, zijn wij in staat om voor ieder straalprobleem een passende oplossing te vinden.
Buijs Project is gespecialiseerd in het stralen van objecten van ijzer, gietijzer en aluminium en indien gewenst het spuiten en/of coaten van de gestraalde objecten. In de straalcabines van Buijs Project BV werken onze specialisten geheel volgens de normen aan de perfecte uitstraling.

  

Buijs Project beschikt over een korundstraalcabine van 17,5 meter lang,
5,65 meter breed en 4 meter hoog, met een maximale belasting van 10 ton.

 

Ook inwendig stralen is mogelijk   

   

   

   

   

        

    

Diverse containers voor en na het stralen en spuiten bij Buijs Project: